Baristabar

Wat is er heerlijker dan een vers gemalen espresso of cappuccino? Niets toch? Bij ThirsT verzorgen wij uw baristabar  van de eerste ristretto tot de laatste kop jasmijnthee, dit alles in aangepast porselein en glaswerk.

Latte Art - Ellen Goormans

ThirsT creërt het koffiebar-gevoel op uw evenement of beursstand. Een houten rustieke bar of een moderne koffie-lounge? Het kan allemaal. Ervaren baristas bereiden feilloos de ene kop na de andere en werken deze af volgens uw wensen.Koffie- en thee zijn er in eindeloze variaties. Kom proeven en ontdek ons aanbod!

O
pties

Dalla Corte DC Pro 2HALF-AUTOMAAT
De bar wordt opgebouwd met een half-automaat (Dalla Corte DC-Pro) en een dubbele Mahl- könig koffiemolen. De molen wordt apart afgesteld voor espresso & lungo. De barista serveert elke koffie alsof u in een echte koffiebar zou zijn (enkel mogelijk indien aansluiting op waterleiding en 3-fazig stopcontact beschikbaar zijn)

Jura Impressa XS95VOL-AUTOMAAT
De bar wordt opgebouwd met een volautomaat (Jura Impressa XS95). Dit toestel levert een zeer goede kwaliteit koffie, maar heeft slechts één instelling voor het malen van de bonen. Vooral geschikt voor kleinere groepen, waar snelheid geen al te grote rol speelt.


M
eer info ?

Mail ons op info@thirst.be