Cocktailbar

Een Thirst cocktailbar is een ware aanval op de zintuigen. Thirst bereidt elke cocktail ter plaatse, met oog voor smaak, vorm & kleur. Aangepast glaswerk vervolledigt deze sublieme ervaring…


Elke cocktail is een kunstwerk en dat vergt tijd. Bij Thirst gaan we voor niets minder dan de perfectie. Vooraf bespreken wij met u welke cocktails u wil schenken. Op die manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden om uw gasten snel en efficiënt te bedienen. We bieden u een ruime keuze aan cocktails, maar kunnen ook met u samenwerken om een unieke cocktail op maat van uw event te creëren.

 


M
enus?

Uiteraard stelt u zelf het cocktailmenu voor uw event samen. Op onze fotopagina vindt u een greep uit ons cocktailassortiment, maar u kan ook thematisch werken. Enkele voorbeelden:
Mojito
Latin summer: Ons meest populaire thema, waarbij populaire cocktails zoals de Mojito en de Caipirinha worden afgewisseld met minder bekende en eigen varianten zoals de Kiwiroska en de Giulia Marzo

007: Voor de screening van de Bond-film Skyfall creërde ThirsT een bar op maat van 007. Naast de traditionele Vesper Martini, mochten ook de Americano en zelfs de Mojito (uit Die Another Day) niet ontbreken.

Traditionals: U kan het ook over een andere boeg gooien en uw gasten een selectie van meer traditionele cocktails, zoals de Pimm’s Royale, de Bloody Mary, maar ook bijvoorbeeld een Gin & Tonic voorschotelen.

M
eer info ?

Mail ons op info@thirst.be