Over ThirsT

T
hirst

ThirsT is een team van specialisten die uw evenement omtoveren tot dé talk of the town.  We specialiseren in het plaatsen van mobiele bars op bedrijfsevenementen, beurzen, shows, festivals en privé-feesten, maar u kan bij ons ook terecht voor workshops & eventplanning.
Hungr [ het kleine broertje] zorgt voor de culinaire belevenis, volledig afgestemd op uw wensen. Dit gaande van trendy fingerfood , casual bbq’s tot stijlvolle dinners. Het kan allemaal.
Wij creëren een pakket aangepast aan uw evenement; mobiele bar-opstelling, lounge- en ander meubilair, professionele service, aangepast glaswerk & porselein, gepersonaliseerde menukaarten, …
Coördinatie en organisatie niets voor u? Thirst coördineert met plezier uw evenement of feest zodat u kan genieten. We bedenken het concept en brengen u in contact met onze materiaal-, licht- & geluidspartners.

 


T
homas Lathouwers

Thomas LathouwersThomas (thomas@thirst.be) is zaakvoerder van ThirsT en werkte tijdens zijn studies (handelswetenschappen en hotelmanagement) reeds als barman. Na omzwervingen via Parijs en Madrid kwam hij als hotelmanager terecht in het Braziliaanse Subauma; hier ontdekte hij de Braziliaanse cocktailbar met zijn à la minute bereidde cocktails met veel vers fruit. Na teruggekeerd te zijn in België miste hij niet alleen het stralende weer maar ook het hectische leven van de Braziliaanse bartender. Thirst was het logische resultaat.

 


C
orporate responsibility

Voor we het vergeten: wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid inzake alcoholmisbruik; voor elk evenement creëren wij niet-alcoholische versies van onze dranken. Een Thirst-bartender zal daarenboven altijd stoppen met het schenken van alcoholische dranken, zodra hij of zij merkt dat een gast zichtbaar te diep in het glas gekeken heeft.